Σελίδες

Powered By Blogger

Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!

Καλημέρα σας! :-) :-)
Κάναμε μια πάυση και θα είμαστε παρέα πάλι ..!

Παρακάτω θα βρειτε ένα πολύ ωραίο site με πάρα πολλές απίθανες ιδέες!!

http://www.soulouposeto.gr/


70 +1 χριστουγεννιάτικες Ιδέες με κεριά από το soulouposeto.gr


Από τους πιο γρήγορους, οικονομικούς και απλούς τρόπους να προσθέσετε χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές πινελιές στον οποιοδήποτε χώρο, μια σύνθεση με κεριά.
Επιλέξτε χρώματα και υλικά που να ταιριάζουν με την συνολική ατμόσφαιρα που έχετε δημιουργήσει και διαλέξετε κάποια τέτοια σύνθεση σαν κεντρικό κομμάτι για τον στολισμό του γιορτινού σας τραπεζιού.
Απλά κεριά, ρεσώ, φρούτα, μπαχαρικά, φυσικά κλαράκια έλατου, πεύκου ή κάθε είδους πρασινάδας συνδυασμένα με υφασμάτινες κορδέλες, ξύλινα και μεταλλικά στολίδια και τοποθετημένα σε διαφανείς γυάλες, βάζα, ποτήρια, δίσκους ή ξύλινα κουτιά μαζί με αρκετή ....φαντασία είναι αρκετά για να στολίσετε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού με τρόπο εύκολο, οικονομικό και κυρίως αληθινά καλαίσθητα ή για να κατασκευάσετε μια τέτοια χριστουγεννιάτικη σύνθεση για δώρο.


Η ασφάλεια, σε όλες αυτού του τύπου τις συνθέσεις, είναι πολύ πιο σημαντική από την αισθητική τους. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα υλικά που πλαισιώνουν τα κεριά βρίσκονται στην σωστή απόσταση από τις ...φλόγες και μην αφήνετε ποτέ αναμμένα τα κεριά τις νύχτες ή ώρες που δεν βρίσκεστε στον χώρο.


Διαλέξτε κεριά καλής ποιότητας έστω κι αν είναι λίγο πιο ακριβά. Τα πολύ φθηνά να είστε σίγουροι ότι δεν καούν σωστά, θα "τρέξουν" και θα λιώσουν πολύ πιο γρήγορα και κυρίως "άγαρμπα", καταστρέφοντας την συνολική εικόνα της σύνθεσης.



Στις συνθέσεις με γυάλες, βάζα ή ποτήρια η καθαριότητα δεν είναι μόνο ....μισή αρχοντιά αλλά και ...ολόκληρη αισθητική. Αν για παράδειγμα συνηθίσετε να στολίζετε το σπίτι από τον Νοέμβρη, είναι σίγουρο ότι μέχρι την ημέρα των χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς η ...σκόνη θα έχει προστεθεί σαν ....βασικό υλικό της κάθε κατασκευής σας. Τέτοιες είδους λοιπόν συνθέσεις προτιμήστε να τις φτιάξετε τις τελευταίες ημέρες ώστε
οτιδήποτε γυάλινο που δεν καθαρίζεται με απλό ξεσκόνισμα να είναι πραγματικά ...λαμπερό.
Κλαριά έλατου για να χρησιμοποιήσετε σε τέτοιας μορφής συνθέσεις που έχουν κοπεί και τους είναι άχρηστα θα σας προμηθεύσουν οπουδήποτε πωλούν φυσικά χριστουγεννιάτικα δέντρα, τις περισσότερες φορές χωρίς να πληρώσετε, σε αντίθεση με τα ανθοπωλεία και τους πλανόδιους πωλητές που τα πουλούν σε τιμές ...αστρονομικές.


















9 σχόλια:

  1. Καλώς την!!!
    Πολύ όμορφες όλες οι προτάσεις...και πως μου αρέσουν τα κεριά.... :)
    Καλή σου μέρα Σοφία μου :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει απιθανες ιδέες πραγματικά!
      Και μενα μ αρεσουν πολυ!!
      Φιλάκια..! :-)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίες προτασεις, καλως ηρθες και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε Σόφη!!! Σε είχαμε χάσει ή εγώ έχασα επαφή;;;; Γεροί να μαστε να στολίζουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σου!